Skip to main content

Kampen

De leukste vakantie voor alle Rotterdamse kinderen van 6 tot 16 jaar van alle nationaliteiten en uit alle Rotterdamse buurten en buurgemeenten, vind je bij Stichting Kinderkampen Rotterdam.

Wij hebben de mooiste kampen en leukste kampleiders om jou de beste tijd van je leven te bezorgen!

Alle kinderen hebben recht op ontspanning. Een fijne zomervakantie hoort daar natuurlijk bij. Door ziekte van ouders, financiële problemen of andere gezinsproblemen is het voor veel ouders of verzorgers helaas onmogelijk of onbetaalbaar hun kinderen een vakantieweekje te bieden.

De Stichting Kinderkampen Rotterdam beschikt over een groot aantal vrijwilligers. Zij hebben ervaring op het gebied van het begeleiden van kinderen of jongeren en zorgen voor spelletjes, sport en spel, leuke activiteiten, veiligheid en natuurlijk lekker en gezond eten. Een aantal van deze vrijwilligers is in het verleden zelf ook mee geweest op kamp.

Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat uw kind een onvergetelijke en fijne week heeft!

Ga mee als vrijwilliger!

De Stichting Kinderkampen Rotterdam kan niet bestaan zonder de vele enthousiaste vrijwilligers die zich ieder jaar weer een week lang 100% inzetten om de kinderen zoveel mogelijk te laten genieten. In de keuken, als groepsleider of als spelcoördinator. Welke taak je ook hebt, je zult merken dat je in een week heel dicht bij de kinderen komt te staan, een fantastische ervaring die veel voldoening geeft en je lang bij zal blijven.

Lijkt dit je wat, neem dan contact met ons op.