Skip to main content

Organisatie

Over ons

Al 60 jaar verzorgt de Stichting Kinderkampen Rotterdam kindervakantiekampen voor kinderen uit Rotterdam en omgeving.

De Stichting biedt gezinnen die een vakantie even niet zelf kunnen regelen de kans om hun kind(eren) toch op vakantie te laten gaan.

De Stichting beschikt over een groot aantal vrijwilligers, die ervaring hebben op het gebied van begeleiden van kinderen of jongeren.

Een aantal van deze vrijwilligers zijn in het verleden zelf ook mee geweest op kamp en hebben hier leuke ervaringen en herinneringen aan overgehouden. Zij weten hun enthousiasme goed over te brengen op de kinderen en doen er alles aan om te zorgen dat uw kind een onvergetelijke en fijne week heeft!

De Stichting Kinderkampen Rotterdam stelt zich ten doel het organiseren van vakantieactiviteiten voor kinderen van 6 tot 16 jaar, waarbij respect voor de culturele identiteit en het verbinden van kinderen - ondanks hun verschillende achtergrond - centraal staan.

Iedere vrijwillig(st)er die met ons mee gaat is in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en heeft een gedragscode ondertekend.

Vrijwilligers gezocht

De leiding tijdens de kampen bestaat volledig uit vrijwilligers. Groepsleider, spelco├Ârdinator, noem maar op! Lijkt het jou leuk om mee te gaan met de kampen van Stichting Kinderkampen Rotterdam? Neem dan nu contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring